Paginatitel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het  wordt steeds duidelijker dat het eten van groenten en fruit in grote mate bijdraagt om ziekten en blessures te voorkomen en ook sneller te genezen. Dit krijgt wereldwijd steeds meer aandacht.

De World Health Organisation; ( W.H.O.) :

Eet gevarieerd verse groenten en vers fruit, diverse keren op een dag. Sinds de jaren ’80 bevestigen onderzoeken dat hartziekten, sommige soorten kanker en de meest gebruikelijke tekorten aan microvoedingstoffen minder vaak voorkomen wanneer men minimaal dagelijks 500 gram gebruikt.(WHO 2000).

Het National Cancer Institute en alle overige gezondheidsorganisaties in de V.S. raden ons aan iedere dag  5-9 porties groenten, fruit en granen te eten. Het begrip ”Take five” schuift op naar ”Take nine”. Nederland adviseert : ( uit onmacht )  2 portie’s! Motto: iets is beter dan niets. Een portie is 100 gram! De slogan één appel per dag, schiet niet erg op!

Kijk voor de resultaten van de vele  wereldwijd uitgevoerde en gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken op de Website (www.juiceplus.nl/+vo9392)

De Europese Commissie volgt de aanbeveling van de W.H.O.!

    Er zijn maar weinig mensen die voldoende gevarieerde (kwalitatieve) groenten en fruit eten en dat zeker niet iedere dag.  

Uit eigen ervaring (Fit for Life) weet ik dat het zeer veel discipline, tijd en inspanning vergt om iedere dag gevarieerd en vers in te kopen, voor consumptie gereed te maken en dan ook nog op te eten. Je bent er de hele dag mee bezig! Het geheel staat of valt met het kunnen blijven doen. Het is een lifestyle verandering, geen dieet. ‘’Vers’’ fruit/groenten in die hoeveelheid is bepaald niet goedkoop. Juice Plus+™ ( een klein wonder in capsules) bracht uitkomst en het past wel in elk dieet. Een mix van biologisch geteelde groenten en fruit , omgezet d.m.v. een uniek procedé, in  poedervorm uit gevarieerd (minimaal 7 soorten van elk)), onbespoten ( het hoeft immers niet mooi in het schap), aan de stam zongerijpt  en samengesteld op basis van de gehele vrucht. 2x 2 capsules/dag voldoen ruimschoots aan het door de W.H.O. gevraagde. En dat allemaal voor de prijs van één kopje terraskoffie per dag!

Bio-beschikbaarheid: Wetenschappelijke (gepubliceerde) onderzoeken hebben aangetoond dat de natuurlijke voedingstoffen van Juice Plus door het lichaam niet alleen worden opgenomen maar daadwerkelijk worden herkent en benut. Het resultaat van de senergiewerking (elkaar versterkende en aanvullende effecten) binnen dit “whole food” produkt is wetenschappelijk aangetoond!

Is het U bekend hoe dat is met geïsoleerde synthetische multi-vitaminen? (Zie: Ernahrungsluge RTL.de ). Waarom past men een overdosering van soms wel 1000% ADH toe, denkt U? Anorganisch geisoleerd spul wordt door het lichaam niet geaccepteerd; zeer ten dele wel als het verstopt is in een drager (eiwit). Het teveel aan natuurlijke vitaminen (wateroplosbaar) wordt via de nieren afgevoerd. Het teveel aan organische synthetische vitaminen word opgeslagen in het vetweefsel.

 Alleen mijn ontbijt bestaat nu nog  uit ”vers” gekocht fruit. Dit voor de vezels, omdat ik het lekker vind en s’ochtends wat maagvulling wil hebben.

Gezond zijn is een ……!; echter gezond ouder worden vraagt o.a. een gedisciplineerde leefwijze met verstandige investeringen in goede voeding.

Heeft Uw lichaam recht op minstens evenveel aandacht en onderhoud(skosten) als Uw  auto? Ja toch!!!

Juice-Plus is geen ‘’binnen een week gezond’’ strategie maar levert een regelmatige op het gehele voedingsproduct gebaseerde ondersteuning. Het is ” whole food ” met alle synergie effecten daarvan, dit in tegenstelling tot geïsoleerde synthetische (Multi) vitaminepreparaten.

Ingepast in ”Fit for Life” wordt Uw lichaamsconstructie  verbeterd en teruggebracht naar de vorm zoals die in de genen zijn vastgelegd, met automatisch het daar bijbehorende gewicht. Juice Plus is een gemakkelijke en  goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Het is een mix van fruit en groenten concentraat met een grote bio-beschikbaarheid(80%) en glutenvrij.

     Bent u ook zo enthousiast geworden over Juice Plus? (www.juiceplus.nl/+vo9392)

                            

 Neem dan contact op met

 Vinny Oorsprong  Tel: 024-3443136, voor aanvullende en vakkkundige begeleiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wetenschappelijk onderbouwde informatie in:

www.juiceplus.nl        Nederlands- en Engels 

www.juiceplus.ch       Duits

www.juiceplus.fr         Frans

www.juiceplus.com    Spaans, Noors, Zweeds– en Italiaans          

                                        

    

Goed om te weten!

 

( Een half verstaander heeft een goed woord nodig!  )

     Groenten & Fruit

Klik hierboven voor info over  echt volwaardige voeding         Met de rest worden wij in de maling genomen!

 

 VITALE GROENTE!

Video

Synthetische vitaminen zijn in het laboratorium nagebootste vitaminen en in fabrieken geproduceerd. Het zijn geïsoleerde (op zichzelf staande) stoffen die niet door het lichaam herkent en opgenomen worden. Om het lichaam om de tuin te leiden worden de pilletjes van een eiwit-coating voorzien. Het is ook mede daarom dat er geadviseerd wordt  vele malen de dagelijkse hoeveelheid te slikken, omdat het leeuwendeel verloren gaat

10 Dec. 2007 RADAR

De natuurlijke vitaminen zijn een product uit de natuur en een appel heeft bijvoorbeeld al ruim 1000 gedetecteerde stoffen, die er allemaal met en voor elkaar zijn en elkaar nodig hebben. Zij worden allemaal door ons lichaam  vertrouwd en belangrijk gevonden . Het is de kracht van de samenwerking ( synergie-effecten ) tussen al die stoffen die een vrucht en groenten en daarmee ook ons lijf zo gezond maakt. ( Het teveel aan Synthetische vitaminen wordt echter in het vetweefsel opgeslagen en kan tot " vergiftiging " leiden. Het teveel aan natuurlijke vitaminen wordt simpelweg met de urine afgevoerd.